Teaser Citroën

Citroën neemt naast de nieuwe C3 en DS3 nog een nieuwtje mee naar de IAA in Frankfurt. De eerste teaser heeft het merk inmiddels op z’n Facebook-pagina op internet gezet.

Citroën gaat op de geheimzinnige toer met deze wel heel erg vage teaser. Op de IAA in Frankfurt weten we pas wat er schuilgaat achter deze foto. Het merk voedt op deze manier de geruchten over een comeback van de legendarische 2CV, iets waarover al jaren wordt gespeculeerd.

Omdat de informatie volledig ontbreekt bij de foto moeten we zelf maar raden welke geheimzinnige auto Citroën onthult in Frankfurt. Het meest waarschijnlijke is dat het merk de productieversie van de C-Cactus onthult, het guitige karretje waarvan Citroën vorig jaar op de Autosalon van Parijs bekend maakte dat ‘ie in productie gaat.

Vele fans hopen nog steeds op een revival van de 2CV, waarvan dit een conceptmodel zou kunnen zijn. Andere speculaties: alsnog een opvolger voor de C2, een budgetauto of misschien toch een sportieve, coupé-achtige versie van de C3? We wachten rustig af tot de IAA in Frankfurt. Op 15 september weten we meer…