Citroën heeft opnieuw een plaagfoto vrijgegeven van een geheimzinnige primeur op de IAA in Frankfurt. Doordat we de belichting van de foto een beetje hebben aangepast krijgen we al een aardige indruk van de auto.

Citroën doet weer lekker geheimzinnig over de auto die het merk onthult naast de C3 en DS3 op de IAA in Frankfurt. Eerder deed Citroën hetzelfde voor de Autosalons van Parijs en Genève met de DS Inside conceptcar en de GTbyCitroën.

Vorige week zette Citroën een vage afbeelding op z’n Facebook-pagina op internet. Nu krijgen we opnieuw een donkere afbeelding maar we zijn niet te beroerd om even de belichting van de foto een beetje aan te passen zodat je al een aardige blik op het model kunt werpen.

Het enige wat Citroën over de auto kwijt wil is: “Citroën blijft u verrassen met haar creativiteit.” Wat voor model de auto op de foto is weten we nog niet, daar kunnen we slechts naar gissen. Het lijkt een driedeurs conceptauto te zijn voor een revival van de Citroën 2CV. Op de IAA die volgende week van start gaat kunnen we je meer vertellen.