Paasshows op Autokopen.nl

Je kunt de paasdagen natuurlijk al internettend besteden, bijvoorbeeld op zoek naar een nieuw voertuig op Autokopen.nl. Maar is het niet leuk om de auto direct te gaan bekijken en er een proefrit in te maken? Dat kan op vele plaatsen in het land.

Traditioneel openen vele dealers en autobedrijven hun deuren tijdens de paasdagen. Vooral op Tweede Paasdag zijn een groot aantal showrooms te bezoeken. De meeste autoverkopers beginnen hun Paasshow echter al op de zaterdag vóór Pasen.

Wat het extra aantrekkelijk maakt om juist tijdens het paasweekend naar de showroom te gaan zijn de speciale aanbiedingen. Een bloemlezing: 10 procent extra korting, verdubbeling slooppremie, uitgestelde betaling tegen 0 procent rente; de beste inruil deal, accessoire cheque, lage rente lening en andere speciale acties.

Daarnaast hebben de autobedrijven vaak extra occasions op voorraad tijdens de paasdagen. Dealers tonen de nieuwste modellen. Ook vind je op bepaalde Paasshows speciale zomermodellen zoals cabriolets en kampeerwagens.

Auto’s kijken tijdens de paasdagen is een leuk dagje uit voor het hele gezin. Op de meeste plekken is met een speelhoek of springkussen aan de kinderen gedacht. Die vermaken zich lekker zodat je rustig de gelegenheid hebt de auto van je voorkeur van binnen en van buiten goed te bekijken. En mocht je een partner hebben die niets van auto’s moet hebben, er zijn ook Paasshows met activiteiten als kookdemonstraties en tuin-ideeën. Veel plezier!

Bekijk hier alle Paasshows op Autokopen.nl.