Opel biedt Corsa-bezitters in Nederland een alternatief aan voor de Color Race Edition die alleen in Duitsland is te verkrijgen. De G2 Rally Edition is een stickerpakket dat oude tijden moet doen herleven.

De Opel Corsa Color Race Edition blijft voorbehouden aan de Duitse markt maar Opel biedt nu een alternatief aan voor teleurgestelde Nederlandse Corsa-bezitters. De G2 Rally Edition is een speciaal stickerpakket waarmee elke Corsa een Race Edition kan worden.

Volgens Opel moet de G2 Rally Edition ‘oude tijden doen herleven’. Het succes in Duitsland van de Color Race Edition heeft de importeur doen besluiten Nederlandse klanten tegemoet te komen. Opels occasionlabel G2 biedt het stickerpakket aan voor alle bestaande Corsa-eigenaren.

Het volledig bestickeren van de Corsa tot Rally Edition kost 625 euro. Voor dat geld plakt Opel het dak, de motorkap en achterklep vol met zwarte stickers. Verder blijft alles bij het oude, voor het interieur is er geen updatekit beschikbaar. Kopers van een nieuwe Corsa kunnen alleen bij occasiondealers terecht voor het pakket, dat niet af-fabriek wordt geleverd.