Chevrolet heeft twee teasers van de Chevrolet Camaro Cabriolet op Facebook geplaatst. Het lijkt erop dat de productieversie klaar is om dit of volgend jaar te worden gepresenteerd.

De komst van een open uitvoering van de nieuwe Chevrolet Camaro duurt maar voort. Vanwege de crisis en de doorstart van moederbedrijf General Motors is de ontwikkeling noodgedwongen enkele malen uitgesteld. Het merk beloont ons geduld nu door tussentijds twee teasers vrij te geven van de cabriolet. Informatie ontbreekt helaas.

De foto’s geven alleen de voor- en achterzijde weer, wat dan weer een tegenvaller is in het geval van een cabrio. Want natuurlijk willen we het dak – een softtop – eens van dichtbij bekijken. Nu zien we vooral de overeenkomsten met de eerder gelanceerde sportcoupé. Deze coupé, onlangs uitgeroepen tot World Design Car of the Year 2010, wordt volgend jaar in Europa verwacht.

De cabrio zal waarschijnlijk pas in 2012 op de markt komen. De verwachting is dat de productieversie, waarschijnlijk afgebeeld op de teasers, wordt gepresenteerd op de autoshow van Los Angeles eind dit jaar of op die van Detroit begin volgend jaar.

De twee teasers zijn verschenen op een van de Facebook-pagina’s van Chevrolet. Daarnaast beheert het merk ook een Twitter-account waarop het productinformatie communiceert.