Citroën geeft enkele foto’s vrij van het interieur van de DS High Rider. Deze conceptcar, die op de autosalon van Genève stond in maart, is een serieuze voorbode van de DS4.

De DS High Rider stond op de autosalon van Genève in een donker hoekje met de portieren gesloten. Nu, bijna twee maanden later, gunt Citroën ons een eerste blik op het interieur van de DS High Rider. Volgens de Fransen licht de High Rider ‘een tipje van de sluier op van het volgende DS-model’.

De DS High Rider is veel meer dan dat. De DS4, waarvan deze conceptcar de voorbode is, wordt een vijfdeurs crossover. Belangrijker nog is dat de DS4 de technische basis deelt met de nieuwe C4, die volgend jaar verschijnt. Dit dashboard gaan we dus ook terugzien in de nieuwe C4.

Uiteraard is het exemplaar in de DS High Rider opgetuigd met lederen afwerking van het instrumentarium, deurpanelen en stoelen. Citroën belooft fraaie materialen en die gaan we hopelijk terugzien op het productiemodel. Het merk heeft met de C3 en DS3 laten zien dat het mooie interieurs kan bouwen.