Suzuki levert de Kizashi vanaf december voor minimaal 32.499 euro. Dat is een scherpe prijs want de standaarduitrusting laat niets meer te wensen over.

Eerder deze week meldden we al dat de Suzuki Kizashi definitief naar Nederland komt en nu maakt Suzuki de prijzen bekend van de middenklasser. De auto komt in twee uitvoeringen op de markt, in beide gevallen met 2,4 liter benzinemotor aan boord.

Deze krachtbron levert 178 pk en 230 Nm koppel, stoot 183 g/km CO2 uit en krijgt daardoor een energielabel C van de overheid. Deze waarden gelden voor de handgeschakelde uitvoering. Die staat voor 32.499 in de prijslijst. De versie met vierwielaandrijving en CVT-automaat kost 36.499 euro.

Er is slechts een uitrustingsniveau, de zeer complete Sport. Die laat niets meer te wensen over: 18 inch lichtmetalen wielen, sportonderstel, xenon verlichting, elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak, parkeersensoren voor en achter, regensensor, privacy glass, lederen bekleding, radio/CD/MP3-speler met vijf speakers, Bluetooth, climate control, zeven airbags, cruise control, tienvoudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met drie geheugenstanden en stoelverwarming. De Kizashi staat in december bij de dealers.