Lotus Evora

Lotus bevestigt de komst van de snelle Evora S en Evora met automaat. Via een e-mail die zogenaamd niet voor de media is bedoeld informeert Lotus ons over de twee nieuwe Evora-uitvoeringen.

Lotus doet leuk. Een PR-dame van het merk stuurt een e-mail naar een collega met een cc die ‘per ongeluk’ naar alle mediavertegenwoordigers gaat. Vervolgens verschijnt een tweede e-mail met daarin het verzoek de eerste als niet verzonden te beschouwen. Foutje? Daar lijkt het niet op. Eerder een originele marketingstunt.

De e-mail is namelijk in foutloos Engels opgesteld en vermeldt alleen de informatie die Lotus écht kwijt wil. Dat is namelijk dat de Evora S en Auto op de autosalon van Parijs zullen staan. Ze schrijft: “De Evora S en Auto staan naast de nieuwe auto(‘s) die nog niet zijn aangekondigd. Laten we het mysterie bewaren voor nu.” Alsof de medewerkers van Lotus niet op de hoogte zijn van de ontwikkelingen elders in het bedrijf.

Verder weet de PR-dame te vermelden dat ze in beide Evora-modellen heeft gereden: “Deze auto’s zijn sensationeel.” Ze denkt dat de impact in Parijs groot zal zijn met het vele Lotus-nieuws. Alsof dat nog niet genoeg is heeft ze ook nog wat ‘vertrouwelijke informatie’: de Evora S en Auto worden vanaf vandaag drie dagen onderworpen aan tests op de Nürburgring.