De nieuwe Chrysler 300C is nog steeds niet officieel onthuld maar opnieuw zijn er beelden van de auto uitgelekt. Nu kunnen we een eerste blik in het interieur werpen.

Chrysler heeft moeite om de nieuwe 300C voor zichzelf te houden. Voor de officiële introductie in januari is eigenlijk alles bekend van de auto, die naar Europa komt als Lancia. Eerder lekten al persplaatjes uit van de auto, nu hebben we de eerste afbeeldingen van het interieur dankzij de Spaanse website Autoblog.es.

Het interieur is een grote sprong vooruit ten opzichte van de huidige 300C maar dat was ook wel nodig. Het materiaalgebruik en de uitstraling maakten de belangrijkste sprong. Of het goed genoeg is naar Europese maatstaven zal de toekomst uitwijzen.

Voordat de 300C een Lancia-badge opgeplakt krijgt geven de Italianen de Chrysler een eigen neus en achterkant en vinden er ook in het interieur de nodige wijzigingen plaats. Op de Autosalon van Genève in maart staat de Lancia-afgeleide, op de autoshow van Detroit in januari debuteert ‘het origineel’.