Teaser Lotus

Lotus onthult in Parijs de nieuwe Esprit. Of misschien toch niet. Dat is de boodschap die het Britse sportautomerk vandaag de wereld instuurt.

Lotus blikt terug naar het jaar 1975, het jaar dat David Beckham werd geboren, dat de eerste microcomputer op de markt kwam en dat Microsoft werd opgericht. En nog een hele rits gebeurtenissen die Lotus belangrijk acht voor de wereld, zoals de verkiezing van Margaret Thatcher als eerste vrouwelijke leider van de Britse conservatieven.

In dat jaar werd de Lotus Esprit geboren. Lotus is van mening dat de gebeurtenissen in 1975 de wereld hebben veranderd. “35 jaar later staat er weer iets adembenemends te gebeuren”, zo zegt Lotus in het perbericht. De autosalon van Parijs in oktober is de plaats waar dit moet gebeuren.

“Misschien staat de nieuwe Esprit in Parijs, misschien ook niet. Of Misschien is er nog wel meer. Het staat je vrij om te raden maar je zult af moeten wachten. Eén ding is zeker: het is het waard om op te wachten.” Last van bescheidenheid heeft Lotus niet maar verder hebben we hier niets meer aan toe te voegen.