Jeep Wrangler interieur

De iconische Jeep Wrangler krijgt volgend jaar een belangrijke update waarbij met name het interieur een stap voorwaarts moet maken. Dat interieur is nu al op de gevoelige plaat vastgelegd.

De Amerikaanse website Allpar.com heeft de eerste foto’s van het nieuwe dashboard van de Jeep Wrangler in handen. Het terreinautomerk stelt de vernieuwde Wrangler pas eind dit jaar voor aan de wereld maar we kunnen het nieuwe dashboard nu al aan je laten zien.

Jeep laat niets over van het bestaande dashboard en dat is misschien maar goed ook. De interieurs die moederbedrijf Chrysler de laatste jaren monteerde blonken niet bepaald uit in afwerking, materiaalgebruik en uistraling. De nieuwe Grand Cherokee laat al zien dat het beter kan en dit nieuwe Wrangler-dash is ook een grote stap vooruit.

Opvallend is dat het dashboard is opgetrokken uit twee kleuren kunststof. De middenconsole bestaat niet meer uit een massief deel maar is opgedeeld in twee gedeeltes. Dat oogt stoerder en de nettere kunststoffen zien er niet meer zo goedkoop uit.