Jaguar voert niet alleen een ingrijpende facelift uit bij de XF maar brengt ook enkele wijzigingen aan bij de XK. Onder andere door de toevoeging van LED-verlichting kunnen de coupé en cabrio er weer even tegenaan.

De Jaguar XK wordt fijngeslepen. Een facelift kun je de bescheiden wijzigingen niet noemen maar de vernieuwingen zijn voldoende om de XK weer bij de tijd te laten zijn. Dat komt vooral door de LED-dagrijverlichting aan de voorzijde.

Verder is de grille iets groter van formaat en is de bumper voorzien van nieuwe luchtinlaten. Aan de achterkant monteert Jaguar nieuwe LED-verlichting en een iets smallere chromen strip boven de kentekenplaat. Volgens Jaguar heeft de XK met deze aanpassingen een grotere herkenbaarheid wanneer ‘ie opduikt in de binnenspiegel van een voorligger.

Om de aanpassingen compleet te maken kun je als koper kiezen uit vijf nieuwe kleuren. Voor het interieur is een nieuwe optie: zestienvoudig verstelbare sportstoelen. De wijzigingen komen tegelijk met de introductie van de XKR-S.