Subaru heeft de prijzen bekend gemaakt van de Trezia. Het Japanse merk haalt de compacte MPV in het laatste weekend van januari al naar Nederland voor een sneak preview.

De nieuwe Subaru Trezia is geprijsd. De compacte MPV gaat minimaal 15.975 euro kosten. Voor dat bedrag rijd je in de Trezia 1.3 Intro, die standaard is voorzien van zeven airbags, centrale deurvergrendeling, radio/cd-speler en elektrisch bedienbare portierruiten vóór.

Naast de Intro zijn er nog vier uitvoeringen: Comfort, Comfort S, Luxury en Executive. De Trezia komt ook met 1.4 dieselmotor op de markt, deze is er vanaf 20.975 euro. Wil je deze motor in combinatie met een halfautomaat dan dien je minimaal 24.975 euro mee te nemen.

De Trezia heeft een CO2-uitstoot die tussen 113 en 127 g/km ligt, afhankelijk van de gekozen motor en versnellingsbak. Meer technische details maakt het merk later bekend. Speciaal voor Nederlandse Subaru-rijders organiseert de importeur in het laatste weekend van januari een sneak preview. De Trezia is dan al ruim voor zijn officiële werelddebuut op de autosalon van Genève in maart te zien bij verschillende dealers.