Op de autosalon van Parijs is het zover: dan onthult Chevrolet de Trax, een compacte SUV. Over die auto hebben we nu meer informatie.

De Chevrolet Trax beleeft op de autosalon van Parijs volgende maand zijn publieksdebuut. De eerste foto gaf Chevrolet eerder dit jaar al vrij en nu hebben we aanvullende foto’s en informatie. Het broertje van de Opel Mokka krijgt de beschikking over moderne techniek.

De Trax wordt namelijk leverbaar met de van Opel bekende 1.4 turbomotor met 140 pk, gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. Ook de 1.7 CDTi dieselmotor komt in de prijslijst van de Trax te staan. Deze 130 pk sterke dieselmotor kan net als de 1.4 gecombineerd worden met een automatische versnellingsbak. Vierwielaandrijving is eveneens een optie. Naast deze twee turbomotoren levert Chevrolet vanaf begin 2013 ook nog een instapbenzinemotor, een 1.6 met 115 pk. Alle motoren zijn voorzien van start/stop-systeem.

De 4,25 meter lange SUV mag zich verheugen op de aanwezigheid met van het MyLink infotainmentsysteem met 7 inch kleurenscherm. De luxere uitvoeringen krijgen dit systeem standaard. Hoe de line-up er verder uit gaat zien is nog niet bekend, de exacte uitvoeringen en prijzen worden later bekend gemaakt.