Mitsubishi maakt de prijslijst van de Colt een stuk overzichtelijker. De driedeurs verdwijnt en er zijn nog maar vier uitvoeringen.

De in Nederland geproduceerde Mitsubishi Colt loopt op z’n eind. De Mirage staat te trappelen om volgend jaar het stokje over te nemen, hoewel dit model wel iets kleiner is dan de Colt. Eind vorig jaar verlaagde Mitsubishi de prijzen van de auto al. De Colt is nu de goedkoopste vijfdeurs auto die je kunt krijgen in dit segment.

De driedeurs verdwijnt en daarmee start het gamma nu met de 75 pk sterke 1.1 vijfdeurs Inbusiness voor 9.999 euro. Deze uitvoering is voorzien van centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en elektrisch bedienbare portierramen.

Een stapje hoger staat de Edition One. Die kost 11.299 euro en voorziet in airconditioning en een radio/cd-speler. De Edition Two kost 1.000 euro meer en dan krijg je ook nog licht- en regensensoren en 15 inch lichtmetalen wielen. De Edition Two is ook leverbaar met een 1,3 liter benzinemotor met 95 pk tegen een meerprijs van 900 euro. Betaal je nog 1.000 euro meer dan krijg je ook nog de Allshift automatische versnellingsbak.