De Hyundai Veloster Turbo is geprijsd. Er is een uitvoering die helemaal vol zit met mooie spulletjes. De prijs bedraagt 32.995 euro.

Hyundai voegt de Turbo toe aan het assortiment van de Veloster. Het is de eerste Hyundai met de 1.6 twinscroll turbomotor. Het blok produceert 186 pk vermogen en 265 Nm koppel. Om met een Veloster in 8,4 seconden van 0 naar 100 km/u te kunnen accelereren moet je 32.995 euro meebrengen.

Voor dat bedrag zit de bijzondere coupé helemaal vol: lederen bekleding, lichtmetalen 18 inch wielen, achteruitrijcamera, een panoramisch zonnedak, climate control, cruise control, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, geluidssysteem met subwoofer, Bluetooth-carkit en een touchscreen navigatiesysteem: het zit er allemaal op.

Ook is de Turbo optisch aangekleed met sideskirts, dakspoiler, aangepaste voorbumper en grille en een vernieuwde achterbumper met diffuser en sportuitlaat. De Veloster Turbo is verkrijgbaar in drie kleuren: matgrijs, matbruin en parelmoer wit. In september staat de auto in de showroom.