Chevrolet Captiva 2013

Chevrolet verlengt de levensduur van de Captiva door de SUV een tweede facelift te geven. Ook wordt de uitrusting aangevuld met enkele nieuwigheden.

Chevrolet treedt dit voorjaar aan met een vers SUV-assortiment. Omdat de Trax arriveert in de showroom kan de Captiva niet achterblijven. En dus krijgt Chevrolets grootste SUV in Europa een facelift, zodat ‘ie weer keurig in lijn loopt met Trax - qua uiterlijk dan. Het is de tweede facelift voor de Captiva, in 2010 werd het ontwerp ook al eens strak getrokken. 

Chevrolet geeft voor nu alleen een foto van de achterkant vrij, de hele auto is te zien op de autosalon van Genève begin maart. De wijzigingen zijn: nieuwe achterlichten met led-jes, vierkante in plaats van ronde uitlaatpijpen en een gewijzigde bumper. Ook de nieuwe 18 inch wielen springen in het oog.

Hoewel begeleidend beeld nog ontbreekt wil Chevrolet wel alvast kwijt wat er is gewijzigd aan de voorkant: een nieuwe, lagere voorbumper, gewijzigde grille en opnieuw vormgegeven mistlichten. In het interieur vinden we nieuwe stoffen en kleuren op de stoelen. Verder wordt de uitrusting van bepaalde uitvoeringen aangevuld met comfortverhogende zaken als keyless entry-systeem en verwarmde voorstoelen.