Er verschijnen twee gelimiteerde Brooklands Editions bij Morgan. Deze speciale Roadster en 3 Wheeler zijn voorzien van een aantal nieuw te verkrijgen accessoires.

Brooklands, de 'geboortegrond van autosport en luchtvaart' in Groot-Brittannië, wordt door autofabrikant Morgan in herinnering gebracht middels twee speciale uitvoeringen. Zowel van de Roadster als de 3 Wheeler verschijnt een Brooklands Edition, in een gelimiteerde oplage van vijftig stuks. De exclusiviteit wordt bevestigd door een genummerde badge op het dashboard.

De Brooklands Editions krijgen de 'look & feel' van de autosport uit de begindagen - Engelands eerste racecircuit opende in 1907. Dat betekent bijvoorbeeld een groen gespoten body, zwarte details en afwerking in satijnglans. Beide modellen krijgen zwart leder in het interieur, de Roadster wordt voorzien van sportstoelen.

Features als het stuurwiel zijn exclusief voor de Brooklands Editions. Daarnaast heeft Morgan nieuwe accessoires in het assortiment opgenomen die het in de limited editions toepast. Voorbeelden zijn de uitlaat en de 'gebeeldhouwde' bescherming om de versnellingsbak. 

De Morgan Roadster Brooklands Editions is nu te bestellen, de vanafprijs zit op bijna 46.500 euro exclusief belastingen. De prijs voor de speciale 3 Wheeler volgt in september, zodra het model leverbaar zal zijn. Voor beide Brooklands Editions zijn optionele accessoires bij te bestellen. Bij aflevering van de auto ontvang je gratis een boek over 100 jaar Brooklands circuit en een 1-jarig lidmaatschap van de Brooklands Trust.