Honda zet de vernieuwde CR-Z bij de dealers. Dat betekent dat ook de vernieuwde prijzen bekend zijn. Ze liggen iets hoger, maar daar staan meer vermogen en een betere uitrusting tegenover.

De vernieuwde Honda CR-Z heeft een vanafprijs van 24.990 euro. Net als bij het uitgaande model zijn er drie uitvoeringen: S, Sport en GT. De standaarduitrusting omvat onder andere: cruise control, airconditioning met climate control, led-dagrijverlichting en een radio/cd-speler. Nieuw is de Sport+-knop voor extra power.

De CR-Z heeft 13 pk meer vermogen dan z’n voorganger. Dat betekent dat het totale vermogen op 137 pk komt, het koppel is met 10 procent toegenomen tot 190 Nm. In de prestaties zie je dat terug, de vernieuwde CR-Z accelereert in 9,0 seconden – in plaats van 9,9 seconden – van 0 naar 100 km/u. Ook nieuw: de CR-Z heeft voortaan efficiëntere lithium-ion accu’s.

De prijzen van de Sport- en GT-uitvoeringen bedragen 26.690 euro en 29.690 euro. De Sport is onder andere uitgerust met USB-aansluiting, mistlichten vóór, lichtsensor, regensensoren, privacy glass en 16 inch lichtmetalen wielen. De GT voegt daar aan toe: 17 inch lichtmetaal, xenonverlichting, premium audiosysteem met subwoofer, lederen bekleding, stoelverwarming en parkeersensoren.