Chevrolet Aveo

Chevrolet voert enkele kleine wijzigingen door aan de Aveo. Belangrijkste nieuwtje is dat het MyLink-systeem met kleurenscherm vanaf nu beschikbaar is op de compacte hatchback en sedan.

Chevrolet brengt het MyLink-systeem nu ook naar de Aveo. Dat betekent dat een kleurenbeeldscherm, smartphone-integratie en een achteruitrijcamera vanaf nu standaard zijn op de meest luxe LTZ-uitvoering. MyLink is optioneel verkrijgbaar op de LT. Het is mogelijk om apps te downloaden via MyLink. Je kunt bijvoorbeeld de BringGo navigatie-app installeren.

Ander nieuwtje voor de Aveo is dat de auto vanaf de LT-uitvoering voortaan knipperlichten in de buitenspiegelkappen heeft. De uitvoeringen LS, LT en LTZ blijven gewoon beschikbaar op de hatchback, bij de sedan vervalt de goedkoopste LS-uitvoering met ingang van 2014.

De prijzen zijn ongewijzigd, met dien verstande dat de instapprijs van de sedan nu iets hoger ligt door het verdwijnen van de LS-uitvoering, op 16.645 euro. De hatchback blijft onveranderd leverbaar vanaf 14.295 euro.