Per direct zijn de prijzen van de hybride Volkswagen Jetta verlaagd. Nu er dit jaar extra exemplaren leverbaar zijn kunnen ondernemers nog profiteren van de belastingvoordelen.

Het is de Volkswagen-importeur gelukt om nog dit jaar extra exemplaren van de Jetta Hybrid naar Nederland te halen voor de verkoop. Dat is goed nieuws want tot op 1 januari 2014 vervallen de subsidievoordelen die ondernemers nu nog voor deze sedan aan kunnen vragen. Leaserijders kunnen trouwens nog tot 2019 gebruikmaken van de 14 procent bijtellingsregeling. 

En als je dan toch denkt over aanschaf van een Jetta Hybrid dan is de prijsverlaging die Volkswagen Nederland zojuist heeft doorgevoerd natuurlijk extra welkom. De Comfortline is voortaan al verkrijgbaar vanaf 28.090 euro, de Highline begint bij 30.390 euro. Dat is rond de 2.000 euro minder dan voorheen.

Beide auto's zijn standaard uitgerust met een 1.4 TSI-benzinemotor en elektromotor die samen 170 pk leveren, plus een DSG-automaat met dubbele koppeling. De Comfortline biedt onder meer 16 inch lichtmetalen wielen, automatische airco en boordcomputer Plus; de Highline bi-xenonverlichting, led-dagrijverlichting en wielen van een maatje groter.