De nieuwe Cadillac CTS staat nog maar net in de showroom of Cadillac heeft alweer een vernieuwde versie klaar. De wijzigingen blijven beperkt tot een nieuwe grille en nieuwe kleuren.

De Cadillac CTS krijgt nu al een update. Het nieuwe model staat hier nog maar net in showroom, maar het merk kondigt nu al de eerste vernieuwing aan, die is ingegeven door de invoering van het nieuwe logo van het merk.

Dat nieuwe logo is eigenlijk een uitgeklede versie van het oude exemplaar, alleen het schild met de gekleurde blokjes is overgebleven. In de grille zijn de verticale spijlen verdwenen, waardoor de CTS een nu strakker design heeft. Verder voegt Cadillac een aantal nieuwe lakkleuren toe aan het assortiment.

Voor het interieur zijn er ook nieuwe kleur- en afwerkingsopties. Verder is er nu een mogelijkheid om je telefoon draadloos op te laden. Technisch blijft alles bij het oude, in Nederland is de CTS alleen leverbaar met 2,0 liter turbomotor met 276 pk. Wanneer de vernieuwde CTS naar Nederland komt is nog niet bekend.