Mazda maakt stukje bij beetje de prijzen van de nieuwe 2 bekend. Het merk kondigt nu de Intro Edition aan, die in een oplage van 250 stuks wordt geleverd in Nederland. De prijs bedraagt minimaal 16.990 euro.

De vanafprijs van 14.490 euro was al bekend. Mazda vult de prijslijst nu aan met de prijzen van de Intro Edition en de GT-M topuitvoering. De Intro Edition kost 16.990 euro en is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, er zijn 250 exemplaren beschikbaar.

Mazda levert de Intro Edition alleen met de 90 pk sterke versie van de 1.5 benzinemotor. De uitrusting van deze speciale uitvoering omvat 15 inch lichtmetalen wielen, het nieuwe MZD multimediasysteem met 7 inch kleurenbeeldscherm, airconditioning met climate control, het Lane Departure Warning System en mistlichten aan de voorkant. Een automatische versnellingsbak is optioneel en kost 2.000 euro.

De prijs van de topuitvoering GT-M is ook bekend. Deze wordt alleen geleverd in combinatie met de 115 pk sterke 1.5 en kost 20.990 euro. De overige prijzen volgen later, die van de dieseluitvoeringen pas tegen de zomer. De benzineversies staan eind maart in de Nederlandse showrooms.