Citroën introduceert een aantal nieuwtjes en verbeteringen voor de DS3, DS4 en DS5. In het kort: een nieuw Faubourg Addict-optiepakket, nieuwe kleurmogelijkheden en verbeterde schokdempers voor de DS5.

Citroën introduceert een aantal nieuwe opties en een aantal verbeteringen voor z’n DS-modellen. Voor zowel de DS3, DS4 als de DS5 is er het Faubourg Addict optiepakket. Meest opvallend is dat het dak van de auto voorzien wordt van DS-logo’s. Bij de DS5 worden de logo’s op het dakraam aangebracht, wat zorgt voor een bijzondere lichtinval in het interieur.

Met DS-logo’s gegraveerde spiegelkappen en wielen met ‘diamantglans’ zijn ook onderdeel van het Faubourg Addict-pakket. Citroën introduceert meteen een nieuwe kleur: whisper. Citroën omschrijft de kleur als 'zwart met paarse nuances', maar dat lijkt - afgaande op de foto's - eerder andersom te zijn.

DS4 nu met two tone-lak

Citroën heeft een aparte werkplaats in de fabriek van de DS4 geopend om two-tone lakkleuren te kunnen leveren. Als je kiest voor deze optie dan worden het dak, de achterspoiler en spiegelkappen in een contrasterende kleur ten opzichte van de rest van de carrosserie uitgevoerd, bijvoorbeeld in het hierboven genoemde whisper maar ook blauw en wit horen tot de mogelijkheden.

DS5 met nieuwe schokdempers

Eén van de grootste minpunten van de DS5 is zijn harde demping. Daar heeft Citroën nu wat aan gedaan, het merk monteert vanaf nu nieuwe schokdempers die moeten zorgen voor meer comfort – zonder dat de rij-eigenschappen eronder lijden.