Affiche autosalon van Genève 2014

De autosalon van Genève opent op dinsdag 4 maart zijn poorten voor de pers. Autokopen.nl brengt op 4 en 5 maart live verslag uit vanaf de beursvloer. We zetten alvast alle nieuwtjes voor je op een rij.

De autosalon van Genève barst dit jaar weer uit z’n voegen van het nieuws. Op 4 maart gaat het showgeweld van start en brengen we je het laatste nieuws vanaf de beursvloer. Hieronder vind je alvast een overzicht van alle - op dit moment bekende - wereldprimeurs. De highlights zijn onder andere de Audi TT, BMW 2 Serie Active Tourer, Citroën C4 Cactus, Lamborghini Huracán, Renault Twingo en de Toyota Aygo.   

Volg volgende week deze site om op de hoogte te blijven van alle primeurs! Wil je zelf naar de Salon de l’auto international in Genève? Vanaf 6 maart is de autoshow geopend voor publiek, kaartjes kosten 16 CHF (13,10 euro). Reizen naar Genève is het eenvoudigst per vliegtuig, het beurscomplex ligt naast het vliegveld. Er vertrekken dagelijks vluchten vanaf Schiphol naar Genève. Hier vind je meer informatie over de autosalon van Genève.  

Dit artikel wordt aangevuld als er nieuwe primeurs bekend zijn.