Toyota heeft de vernieuwde Toyota Verso-S onthuld. Een nieuwe neus en een nieuw infotainmentsysteem zijn de belangrijkste wijzigingen.

Toyota heeft de Verso-S lichtjes aangepast. Het woord facelift is misschien nog wel iets teveel van het goede. Aan de voorkant zijn er wel enkele wijzigingen, zoals een iets aangepaste grille. Ook draagt de Verso-S voortaan led-dagrijverlichting. Aan de achterkant is er nu eveneens led-verlichting. Tot slot zijn er nieuwe 16 inch lichtmetalen wielen.

In het interieur vind je kunststoffen van een mooiere kwaliteit en two-tone stoelbekleding. Dat laatste is een optie. Nieuw is het Toyota Touch infotainmentsysteem met 6,1 inch groot kleurenscherm. Dit systeem kennen we al uit de Yaris en is ook verkrijgbaar in combinatie met een navigatiesysteem.

In Nederland blijft de Verso-S alleen verkrijgbaar met de 100 pk sterke 1.3 benzinemotor, eventueel in combinatie met een CVT-automaat. Aan die motor verandert niets. De vernieuwde Verso-S verschijnt in de zomer op de markt. 

Update

Toyota heeft nu ook de prijs bekend gemaakt. De vernieuwde Verso S is er vanaf 18.495 euro en dat is exact evenveel als het uitgaande model kost. Ook kondigt het merk een nieuwe uitvoering aan: Trend. Deze is gebaseerd op de Aspiration en biedt voor 500 euro meer 16 inch lichtmetalen wielen, privacy glass, panoramadak en mistlichten voor.