Mercedes-Benz Citan

Mercedes-Benz levert de Citan vanaf september ook in een verlengde uitvoering, die optioneel plaats biedt aan zeven personen.

De Mercedes-Benz Citan is vanaf nu ook te bestellen in een extra lange Combi-uitvoering. Je kunt de ruimte gebruiken om meer bagage mee te nemen of je bestelt twee extra stoelen en breidt het aantal zitplaatsen uit tot zeven. De twee extra stoelen zijn te verschuiven over een afstand van 13 centimeter en zijn volgens Mercedes-Benz volwaardige zitplaatsen. Door de tweede zitrij naar voren te klappen kunnen de passagiers bij de derde zitrij komen.

De verlengde Citan is in plaats van met een extra rij stoelen ook verkrijgbaar als rolstoeluitvoering. Dan is er dus plaats voor vijf personen plus een rolstoelpassagier. De ombouw tot rolstoeluitvoering gebeurt bij een gespecialiseerd bedrijf.

Mercedes-Benz levert de verlengde Citan alleen met CDI 109-motor. Deze 1.5 dieselmotor heeft 90 pk, halverwege volgend jaar volgt een versie met 110 pk. Prijzen starten bij 17.995 euro exclusief btw en BPM en 26.952 euro inclusief belastingen.