Naast de Divine DS Concept toont Citroën nog twee DS-modellen in Parijs. Ze zijn aangekleed door modemerk Ines de la Fressange Paris. 

Citroën heeft fashionmodel en mode-ontwerpster Ines de la Fressange uitgenodigd om de DS3 en DS3 Cabrio aan te kleden. De twee resulterende auto's worden als 'conceptcar' gepresenteerd op de autosalon van Parijs, die 2 oktober aanstaande begint. De altijd mooie kleurencombinatie zwart-paars-rood geeft de twee DS-modellen extra stijl mee. 

De DS3 hatchback is gespoten in de satijnlak Ink Blue, het dak is uitgevoerd in glanzend Onyx Black. De cabriolet heeft een glanzend Perla Nera Black body. De softtop in mat Infinite Blue sluit hier mooi op aan. 

Beide DS-modellen staan op 17 inch wielen 'Aphrodite'. De rode DS-logo's zijn voor de gelegenheid aangevuld met emblemen van het franse fashionmerk. De logo's en de kleuren zwart, rood en blauwpaars zijn eveneens toegepast in het interieur, bijvoorbeeld als afwerkrandjes. Er is gekozen voor Granite Blue generfd leder. 

Morgen debuteren de Citroën DS3 Ines de la Fressange Paris conceptcars in het Parijse beleveniscentrum DS World. Daarna zijn ze te zien op de autosalon van Parijs. Daar staan ze naast een échte conceptcar, de Divine DS, die de afsplitsing van het merk DS aankondigt. Naar verwachting zal Citroën/DS de DS3 Ines de la Fressange-modellen op een later tijdstip in de verkoop nemen.