Ford heeft de vanafprijs van de vernieuwde C-Max bepaald. De MPV kost nu minimaal 21.495 euro en is per direct te bestellen.

De vanafprijs van de vernieuwde Ford C-Max is bekend: 21.495 euro. Voor dat bedrag mag je in een C-Max met 1.0 Ecoboost-motor in Ambiente-uitvoering naar huis. Die is uitgerust met onder andere een radio/cd-speler en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening.

Na de Ambiente volgt de Trend Edition, met 16 inch lichtmetalen wielen, airconditioning en cruise control. Wil je ook nog luxe als automatische klimaatregeling, een regensensor, automatische inschakelende verlichting, voorruitverwarming en sportstoelen? Dan moet je voor de Titanium Edition gaan. Een navigatiesysteem, geïntegreerd in het nieuwe Sync2-systeem met 8 inch beeldscherm, is verkrijgbaar als extra in een pakket dat 995 euro kost.  

De vernieuwde C-Max is naast de 1.0 driecilinder turbomotor leverbaar met twee nieuwe motoren: de 1.5 Ecoboost benzinemotor (150 pk) en de 1.5 TDCi dieselmotor. Die laatste is beschikbaar in meerdere vermogensvarianten, waarvan de versies met 95 en 120 pk profiteren van 20 procent bijtelling. De prijzen van de overige motorversies en uitrustingen verwachten we binnenkort te kunnen melden. De vernieuwde C-Max staat in juli in de showroom.