Pasen

Op tweede paasdag wordt een groot aantal paas- en occasionshows georganiseerd. Dit jaar geven de dealers en onafhankelijke Bovag-bedrijven veel korting weg.

Traditioneel openen veel autobedrijven hun deuren tijdens het paasweekend. Ook dit jaar zijn tientallen paas- en occasionshows door het hele land te bezoeken. Sommige shows lopen al enkele dagen, maar de grote dag is toch morgen, tweede paasdag.

De deelnemende bedrijven hebben voor de gelegenheid soms extra occasions ingekocht. Merkdealers tonen de allernieuwste modellen. Je kunt er alle informatie over krijgen, ook als je een leaserijder bent. Het belangrijkste ingrediënt van de paasshows is natuurlijk het voordeel dat je als klant kunt scoren.

Veel korting

Dit jaar draait het vooral om korting op de aanschafprijs en om inruilpremies. Een enkel bedrijf stunt nog met een bijzondere surprises, zoals als een ballonvaart of een fiets, maar de meeste deelnemende bedrijven bieden wat de klanten willen: voordelige auto's.

Voor het gemak hebben wij een groot aantal paasshows voor je op een rij gezet. Ze zijn voorzien van de openingstijden en de vestigingen waar de shows plaatsvinden. Iedereen die gaat kijken, wensen we veel plezier toe!

Bekijk een overzicht van de paasshows.