Citroën geeft de huidige generatie Berlingo voor de tweede keer een opknapbeurt. Naast uiterlijke wijzigingen komt Citroën met technische vernieuwingen.

De Citroën Berlingo wordt door Citroën weer bij de tijd gebracht. Zowel de personenautoversie Multispace als de bedrijfswagenuitvoering krijgt een nieuwe voorbumper, met voor de Multispace nieuwe led-dagrijverlichting en koplampen met een gewijzigde indeling. Ook zijn er nieuwe kleuren beschikbaar.

In het interieur is de grootste verbetering de beschikbaarheid van een 7 inch beeldscherm met multimedia en navigatiefuncties. Dit systeem is ook te voorzien van Mirrorscreen, een functie waarmee informatie van een smartphone op het beeldscherm in het dashboard weergegeven kan worden. Andere nieuwe functies zijn een achteruitrijcamera en Active City Brake.

De vernieuwde Berlingo wordt verkrijgbaar met nieuwe BlueHDi dieselmotoren. De 1.6 dieselmotor met 100 pk heeft een CO2-uitstoot van 106 g/km in het gunstigste geval. Het onderstel is lichtjes aangepast, met een soepeler en comfortabel rijgedrag als gevolg.

De vernieuwde Berlingo komt in de zomer naar Nederland. Prijzen zijn nog niet bekend.