3 jaar na de onthulling van de Noble M600 (coupé) verschijnt de auto nu ook als Speedster. Deze maand is de debutant te zien in Brussel.

In januari 2011 toonde de Britse autobouwer Noble de M600. Nu, 3 jaar later, is de open variant van deze snelle wagen klaar. Noble noemt 'em de M600 Speedster. Afgelopen week was de nieuwkomer even te zien op de show Autosport International in het Engelse Birmingham. Van 23 tot en met 25 januari is de Speedster te bezichtigen op Dream Cars 2015, een beurs voor exclusieve auto's die onderdeel is van de autosalon van Brussel. 

De open M600 is voorzien van dezelfde techniek als de coupé. De 4,4 liter V8 Yamaha-motor - oorspronkelijk uit de eerste generatie Volvo XC90 - is voorzien van twee turbo's. De 450 beschikbare paardenkrachten kunnen met een druk op de knop 200 pk extra meekrijgen. Daarmee is 542 pk per ton gewicht beschikbaar. De Graziano-zestrapstransmissie is voor het eerst semi-automatisch.

Noble heeft geen exacte prestatiecijfers vrijgegeven maar het bekende sprintje van 0-100 km/u zou in circa 3 seconden kunnen worden verreden, mede dankzij de launch-knop. De verstevigde body is van koolstofvezel-composiet. De Noble M600 Speedster is toegerust met extra veiligheidsvoorzieningen als een rolbeugel. De prijs is nog niet bekend.