Beter laat dan nooit: het Goodwood Festival of Speed 2015 is alweer 2 weken geleden maar desalniettemin zijn de foto's van de deelnemende Morgan-modellen de moeite waard.

Sommige dingen zijn het wachten waard. Zoals de foto's die Morgan nu pas heeft verstrekt van z'n modellen op het Goodwood Festival of Speed 2015. Dat vond alweer 2 weken geleden plaats, maar het beeldmateriaal blijkt het wachten waard. 

We zien foto's van de debuterende EV3 Concept. Dit prototype van de geheel elektrisch aangedreven 3 Wheeler bevindt zich in de eerste van drie ontwikkelfases. In de aankomende fase zullen enkele exemplaren gebouwd worden, die echter een ander front en nieuwe wielen meekrijgen. De reguliere 3 Wheeler was ook op het festival aanwezig. Deze was te zien bij de 'Modern Classics' show - toepasselijk voor een technisch geavanceerde auto met retro-uiterlijk.

Tot slot maakte de vernieuwde Morgan Aero 8 z'n publieksdebuut op Goodwood. Meerdere personen mochten de mechanische verbeteringen tijdens Hill Climb in de Aero 8 uitproberen. 'Flat out and Fearless' (voluit en zonder angst), zoals het thema van Goodwood 2015 luidde. Het model gaat in oktober in productie.