Subaru Nederland heeft een exemplaar van de Levorg naar Nederland gehaald om alvast te laten zien aan geïnteresseerden. De orderboeken zijn namelijk al geopend, maar hij staat pas in oktober in de showroom.

Subaru laat de komende weken bij diverse dealers alvast een exemplaar van de Levorg zien. De Nederlandse importeur heeft een exemplaar van het nieuwe model naar Nederland gehaald, zodat geïnteresseerden de auto alvast kunnen bekijken.

Eerder al maakte Subaru de prijzen bekend. De auto kan dus al besteld worden, maar is nog niet bij de dealers te zien. Voor alle geïnteresseerden biedt het merk daarom nu de kans om de auto te bekijken. Op een speciale website is te zien wanneer en waar de Levorg te zien is. Proefrijden kan nog niet, dat kan pas in oktober.

Subaru biedt voor vroege kopers goedkope optiepakketten aan, zoals het STi Pack waarmee de Levorg een sportieve uitstraling krijgt. Dit pakket is tijdelijk voor 495 euro verkrijgbaar, de normale prijs is 2.000 euro. De vanafprijs van de Subaru Levorg is 34.995 euro.