Seat Toledo FR Connect

Seat voorziet de Toledo van krachtiger en zuiniger motoren. Daarnaast verschijnen ook van dit model Connect-uitvoeringen.

Na aanpassingen aan de Leon heeft Seat de pijlen nu gericht op de Toledo. Ook van dit model verschijnen Connect-uitvoeringen die voorzien in MirrorLink , Apple CarPlay en Android Auto. Daarmee kun je de smartphone bedienen via het centrale display in de Toledo. Standaard heeft de Toledo Connect het Media System Navi, waarvan het touchscreen 6,5 inch groot is.

Standaard zijn de Connect-modellen uitgevoerd met parkeersensoren, een regen- en lichtsensor, extra donker getinte ramen achter, een automatische binnenspiegel en meer. Met 1.2 TSI-benzinemotor is de Seat Toledo Style Connect verkrijgbaar vanaf 18.950 euro. Heeft de Toledo Style Connect een 1.4 TDI-dieselmotor dan beginnen de prijzen bij 22.950 euro. Ook de Toledo FR is als Connect verkrijgbaar, vanaf 19.950 euro (of 23.950 bij diesel). Tegen 890 euro meerprijs is een Upgrade Business Plus leverbaar, met Full-led, een achteruitrijcamera en DAB+-radio.

Nieuwe motoren

Voor de Seat Toledo zijn twee nieuwe 1.2 TSI-krachtbronnen leverbaar: in 90 pk en 110 pk. De nieuwe 1.4 TSI (125 pk) wordt standaard geleverd in combinatie met DSG-automaat. Op het dieselfront worden eveneens twee nieuwe motoren in het gamma opgenomen: de 1,4 liter TDI met 90 pk en de 1.6 TDI met 115 pk. De DSG-transmissie met dubbele koppeling is optioneel leverbaar op de 1.4-uitvoering. De motoren voldoen alle aan de Euro6-uitstootnorm. Uitgezonderd de 1.4 TSI met DSG vallen ze onder 20 procent fiscale bijtelling.