Porsche Cayman Black Edition

Porsche komt een speciale uitvoering van de Cayman. Bij de Black Edition draait alles om de kleur zwart - en om de riante uitrusting.

Dus je houdt van zwart? Mooi. En je hebt minimaal 79.000 euro te besteden aan een nieuwe sportauto? Prima. Dan is de Porsche Cayman Black Edition jouw auto. Deze is zowel van buiten als binnen helemaal in het zwart uitgevoerd. De speciale 20 inch Carrera Classic-wielen maken het plaatje af.

De uitrusting van de Black Edition is omvangrijk. Een navigatiesysteem, uitgebreide audio, automatisch dimmende spiegels, een regensensor, cruise control, een SportDesign stuurwiel, parkeersensoren, bi-xenon-koplampen, intelligente verlichting en airconditioning met climate control zijn standaard.

De Black Edition wordt geleverd met 2,7 liter zescilindermotor met 275 pk, gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak of een automaat. Die laatste uitvoering is de meest bereikbare, dankzij de lagere CO2-uitstoot van deze uitvoering. Minder CO2 is namelijk minder BPM-belasting. De Cayman Black Edition met PDK-automaat mag voor 79.000 euro mee naar huis, de handgeschakelde versie staat voor 81.009 euro in de prijslijst.