Ferrari heeft de GTC4Lusso, de opvolger van de FF, in de prijslijst opgenomen. De vierzits Ferrari kost 361.906 euro.

De Nederlandse prijs van de Ferrari GTC4Lusso is bekend. De exclusieve vierzits sportauto kost 391.906 euro en is per direct te bestellen. Meer vermogen van V12-motor (nu 690 pk), een verbeterde uitrusting en nieuwe technieken zorgen ervoor dat de vanafprijs van de GTC4Lusso iets hoger is dan die van de FF.

De GTC4Lusso krijgt een uitgebreide uitrusting mee. Bi-xenonverlichting, 20 inch wielen, een elektrisch bedienbare achterklep, parkeersensoren en -camera’s, automatisch dimmende binnnen- en buitenspiegels, de Manettino-knop met verschillende rijstanden, een multimediasysteem met 10,25 inch beeldscherm met navigatie, elektrisch bedienbare stoelen en een autohoes zijn standaard. Dat geldt ook voor diverse technische hoogstandjes, zoals de geavanceerde 4R-S vierwielaandrijving, een elektronisch aangestuurd differentieel, een adaptief onderstel, launch control en carbon-keramische remmen.

Met de oneindige optielijst is de uitrusting aan te vullen. Variërend van koolstofvezel naafdoppen (605 euro) tot de speciale drielaags lak (19.360 euro), je kunt de GTC4Lusso aankleden met talloze opties. We pikken er een paar uit. Wat dacht je van een liftsysteem voor hoge drempels (4.840 euro)? Of een kleurendisplay voor de passagier voorin (4.235 euro)? Een luxe, passende kofferset kan ook, die kost 7.865 euro. En mochten de opties niet toereikend zijn, dan is er altijd nog het Tailor Made-programma.