Teaser Ferrari FF 2016

In de aanloop naar de besloten onthulling krijgen we een teaser te zien van de vernieuwde Ferrari FF. 

Op 15 februari zullen Ferrari-klanten de gelukkigen zijn om als eerste de vernieuwde Ferrari FF te mogen zien. In een besloten bijeenkomst kunnen ze, aan het Italiaanse Comomeer, de gefacelifte shooting brake bewonderen nog vóór het publieksdebuut op de autosalon van Genève. 

Op internet circuleert nu bijgaande teaser die het nieuwe front gedeeltelijk toont. De nieuwe lichtunits en het merklogo zijn duidelijk te zien maar de rest is nog een raadsel. We verwachten dat het Italiaanse merk het uiterlijk van de inmiddels 4 jaar oude FF afstemt op de nieuwe Ferrari-modellen. Daarnaast zijn updates van bijvoorbeeld het infotainmentsysteem te verwachten.

Het merk zelf geeft nog geen specificaties vrij. Vorige maand werd reeds bekend dat het vermogen van de 6.3 V12-motor wordt opgevoerd tot circa 700 pk. Het goed ingelichte, Britse tijdschrift Autocar verwacht dat de zeventraps automaat daarbij het veld moet ruimen voor een nieuwe achttraps, om de CO2-uitstoot te helpen verminderen. Zodra de feiten boven tafel komen zul je ze in deze rubriek lezen.