Morgan presenteert in samenwerking met kledingmerk Blue Industry een speciale uitvoering van de 3 Wheeler. Het meest opvallend aan de 3 Wheeler Blue Industry Edition is het lichtblauwe leder in het interieur.

Morgan komt de Blue Industry Edition. Deze speciale uitvoering in samenwerking met het gelijknamige kledingmerk is te herkennen aan de lichtblauwe lederen bekleding met kruislings gestikte witte stiksels. Het leder is waterproof, wel zo handig voor een auto die geen dak heeft.

De buitenkant is gespoten in de kleur Dove Grey. Bijzonder is dat ook het neusdeel in de kleur van de carrosserie is uitgevoerd. De speciale striping is een subtiele verwijzing naar de kleding van Blue Industry. Diverse zwarte details maken de aankleding van de speciale uitvoering af.

De 3 Wheeler Blue Industry is met dezelfde 86 pk sterke motor uitgerust als de andere uitvoeringen. Dat lijkt weinig, maar door het lage gewicht van 525 kilogram kan de 3 Wheeler met dat vermogen in 6,0 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren.

De Blue Industry Edition is alleen verkrijgbaar bij Morgan-dealer Louwman Exclusive in Utrecht, voor een prijs van 62.450 euro.