Vanaf nu kun je bij de Smart-dealer de snelle Brabus-uitvoeringen bestellen. De vanafprijs bedraagt 21.595 euro.

Smart maakt de prijzen van de Brabus-uitvoeringen bekend. De snelste Smarts van dit moment zijn nu te bestellen voor minimaal 21.595 euro. Smart levert twee uitvoeringen van de Brabus, in drie verschillende modellen: Fortwo, Fortwo Cabrio en Forfour.

De uitrusting van de 109 pk sterke topuitvoering bestaat uit led-dagrijverlichting en achterlichten, regen- en lichtsensoren, een audiosysteem met Bluetooth, airconditioning met climate control en een  panoramadak met zonwering. De Brabus Xclusive biedt meer sportieve en luxe elementen, zoals nappalederen bekleding van de stoelen, een met stof en kunstleder bekleed dashboard, een navigatiesysteem en een JBL audio-installatie.

Elke Brabus-uitvoering is voorzien van een 109 pk sterke driecilindermotor, een sportonderstel, aangepaste besturing , een sneller schakelende automaat en een race-start-functie. Aan de buitenkant is de Brabus-versie te herkennen aan de sportbumpers, het matgrijze inzetstuk in de achterbumper, een chromen uitlaatsierstuk en de matgrijze lichtmetalen wielen.

Prijzen Smart Brabus
Fortwo Fortwo Cabrio Forfour
Brabus 21.595 euro 26.395 euro 21.995 euro
Brabus Xclusive 25.395 euro 30.195 euro 25.795 euro