Jeep komt als sponsor van het motorevenement European H.O.G. Rally met een speciale concept car van de Renegade. De Hell’s Revenge is geïnspireerd op Harley Davidson-motoren met airbrush-verfraaiingen op de benzinetank.

Jeep presenteert de Renegade Hell’s Revenge. Jeep is de hoofdsponsor van het Harley Davidson-evenement European H.O.G. Rally en komt daarom met de speciale Renegade. De onthulde auto is nog een studiemodel, maar niet getreurd. Specialist Garage Italia Customs heeft de Renegade Hell’s Revenge ontwikkeld en mocht je interesse hebben in een soortgelijke uitvoering dan kan je bij dat bedrijf terecht.

De Renegade is voorzien van een vierlaags matte lak, waar overheen fluorescerende vlammen zijn aangebracht. Het geheel is afwerkt met een hoogglans doorzichtige lak, waardoor het lijkt alsof de vlammen met airbrush zijn aangebracht, zoals je wel eens op de benzinetank van een motorfiets ziet. Een speciale beschermingsplaat, zwarte wielen met terreinbanden en led-spots op de motorkap maken de stoere uitstraling van de Renegade Hell’s Revenge compleet.

Het interieur is niet vergeten. Met een speciale verftechniek is ook op het dashboard een vlammenzee aangebracht. Oranje details vind je overal in de auto terug en de stoelen zijn bekleed met een combinatie van zwart leder en spijkerstof.