Nissan komt met een speciale uitvoering van de Note. De Black Edition is aangekleed met sportieve en zwarte elementen.

Nissan presenteert de Note Black Edition. Deze speciale uitvoering is niet helemaal zwart, zoals je wellicht zou verwachten, maar wel aangekleed met zwarte elementen. Zo zijn de 16 inch wielen, de dakspoiler, de B- en C-stijlen, de mistlichtomlijsting, de deurgrepen en de spiegelkappen in hoogglans zwart uitgevoerd.

De Note Black Edition is aan de buitenkant verder aangekleed met het Dynamic Styling Pack, dat naast de eerdergenoemde dakspoiler ook sportbumpers, side skirts en donkere koplampbehuizing omvat. Binnenin onderscheidt de Black Edition zich met een hoogglans zwarte middenconsole, een zwarte pookknop en zwarte hemelbekleding. De uitrusting van het gelimiteerde model is gebaseerd op die van de Acenta-uitvoering, wat betekent dat airconditioning met climate control, een regensensor, automatisch inschakelende verlichting en een audiosysteem standaard zijn.

De Black Edition is verkrijgbaar in vele kleuren en met alle beschikbare motoren. De oplage is gelimiteerd, maar het is niet bekend hoeveel Black Editions Nissan gaat maken. De Nederlandse prijs wordt later bekend gemaakt.