De Ford S-Max Vignale is vanaf nu te bestellen. De luxe uitvoering heeft een vanafprijs van 48.365 euro.

Ford heeft de prijzen van de S-Max Vignale vastgesteld. De luxe uitvoering van de S-Max is verkrijgbaar met vier verschillende motoren, vanaf 48.365 euro. Er zijn twee benzinesmaken met 150 en 240 pk en twee TDCi-dieselmotoren met 150 en 210 pk. Alleen die eerste is gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak, de andere uitvoeringen zijn voorzien van een automaat.

Vignale staat voor een onderscheidende uitstraling, uitrusting en services. Dat eerste is te zien aan de aluminium sierlijsten, de parelmoerlak en speciale 19 inch wielen. Binnenin onderscheidt de Vignale-uitvoering zich met Windsor-leder met fraaie stiksels op de stoelen en lederen bekleding van het dashboard. Een bijzondere feature is Active Noise Control, een systeem dat tegengestelde geluidsgolven produceert om de rijgeluiden te absorberen.

Elke Vignale-koper heeft toegang tot speciale evenementen en services, waaronder haal- en brengservice als de auto naar de garage moet. De S-Max is nu te bestellen en staat binnen enkele weken bij een van de tien Ford Stores die gespecialiseerd zijn in het verkopen van Vignale-uitvoeringen.