Abarth steekt de 595 in het nieuw. De verbeteringen van de Fiat 500 zijn aangevuld met meer vermogen en nieuwe opties.

In navolging van de Fiat 500 krijgt ook de Abarth 595 een facelift. De nieuwe koplampen en achterlichten, verfraaiingen in het interieur en andere kleine wijzigingen vinden hun weg naar de Abarth 595. Het sportieve merk van Fiat heeft aanvullend nieuwe sportbumpers en lichtmmetalen wielen ontworpen. De 17 inch wielen zijn niet alleen lichter, maar bieden door het nieuwe ontwerp een betere ventilatie voor de remmen.

In het interieur zijn nu exclusieve afwerkingen beschikbaar, zoals koolstofvezel en Alcantara. Het stuur is helemaal nieuw en afgeknot aan de onderkant. De Abarth 595 profiteert daarnaast van de komst van het nieuwe Uconnect infotainmentsysteem, dat verkrijgbaar is met 5 en 7 inch beedscherm.

De 1.4 T-Jet benzinemotor krijgt er in de standaard-595 5 pk bij en levert nu 145 pk. De 595 Turismo profiteert van dezelfde vermogenswinst en is nu goed voor 165 pk. Topmodel 595 Competizione heeft onveranderd 180 pk. Dat laatste model kan vanaf nu als optie voorzien worden van een limited-slip differentieel, voor meer grip in de bocht.

De vernieuwde Abarth 595 is vanaf juni te bestellen, de Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend.