Lexus heeft de prijzen bekend gemaakt van de vernieuwde IS. De sedan heeft net als voorheen een hybride aandrijving.

De vernieuwde Lexus IS kost minimaal 39.995 euro en staat begin 2017 bij de Nederlandse dealers. Je hoeft alleen nog de uitvoering en opties te kiezen, want Lexus levert de sedan in een motorvariant, de hybride 300h met een vermogen van 223 pk.

De standaarduitrusting omvat onder andere airconditioning, een audiosysteem en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. De Business Line voegt daar 18 inch lichtmetalen wielen, automatische klimaatregeling en cruise control aan toe. De sportieve uitvoeringen Sport Edition en F Sport Line zijn onder andere voorzien van specifieke bumpers en 18 inch lichtmetalen wielen. De F Sport Line is daarnaast uitgerust met adaptieve vering. Wil je meer luxe? Dan is er de Luxury Line, met onder andere een navigatiesysteem met 10,2 inch beeldscherm en houten accenten op het dashboard.

De vernieuwde IS is te herkennen aan de aangepaste bumpers, grille, lichten, lichtmetalen wielen en nieuwe lakkleuren. Verder heeft Lexus verbeteringen doorgevoerd aan het onderstel en het infomediasysteem. 

Prijzen vernieuwde Lexus IS
benzine-hybride 
300h 223 pk 39.995 euro
Business Line  42.495 euro
Sport Edition 43.995 euro
F Sport Line 47.995 euro
Luxury Line 53.495 euro