Infiniti Q50 2017

De update die Infiniti het 2017-model van de Q50 geeft is minimaal. Kopers krijgen vooral meer opties aangeboden.

Infiniti presenteert de Q50 van modeljaar 2017. In feite verandert de sportsedan nauwelijks en dat is ook niet nodig, want nog geen jaar geleden is de auto al aangescherpt. De drieliter modellen die toen van de 400 pk sterke V6 voorzien zijn krijgen nu standaard rode remklauwen. 

Nieuwe opties

De opties die kopers aangeboden krijgen nemen wel toe. Er komen drie nieuwe metallic lakkleuren beschikbaar: Midnight Black, Pure White en Dynamic Sunstone Red. De rode kleur vervangt het Venetian Ruby.

Voor het interieur verschijnt het Designer Pack. Dit biedt nieuwe kleuren semi-aniline lederen bekleding (Graphite en Java Brown), plus donkerkleurige houtaccenten, donkere chroom afwerkingselementen en een zwarte hemelbekleding. 

Infiniti heeft met audiospecialist Bose samengewerkt om het nieuwe sound system in de Q50 de status van Bose Performance Series te kunnen geven. Waar je ook in de auto zit, het geluid zou overal helder moeten zijn. Onder meer zestien luidsprekers helpen daaraan mee.

Tot slot wordt de Q50 van modeljaar 2017 voorzien van een nieuwe Telematic Control Unit. Samen met de InTouch Services-app is het nu mogelijk om bepaalde functies van de auto op afstand te bedienen. Het 2017-model van de Q50 zal eind dit jaar te koop zijn.