De prijzen van de vernieuwde Kia Carens zijn bekend. De vanafprijs van 24.995 euro ligt 200 euro lager dan voorheen.

Vanaf nu kan je de nieuwe Kia Carens bestellen. De nieuwe vanafprijs bedraagt 24.995 euro, dat is lager dan voorheen maar de overige uitvoeringen zijn iets duurder geworden. Kia levert onveranderd drie uitrustingsniveaus: ComfortLine, DynamicLine en ExecutiveLine.

Elke Carens is uitgerust met airconditioning, cruise control, led-dagrijverlichting, radio/mp3-speler met Bluetooth en instelbare besturing. De DynamicLine voegt daar een lichtsensor, multimediasysteem met 7 inch beeldscherm en navigatie, regensensor en climate control aan toe.

De topuitvoering ExecutiveLine voegt vooral verfraaiingen toe, zoals chromen details aan de buitenkant, hoogglans afwerking van het dashboard, privacy glass, led-achterlichten, sfeerverlichting en lichtmetalen wielen. Het motoraanbod van de Carens bestaat uit de 1.6 en 2.0 benzinemotor en een 1.7 CRDi-dieselmotor. Die laatste wordt altijd geleverd in de zakelijke uitvoering Dynamic BusinessLine, die in grote lijnen overeenkomt met de DynamicLine.

De vernieuwde Kia Carens is te herkennen aan de nieuwe grille, bumpers en aangepaste lichtunits. Binnenin is er nieuwe bekleding en een nieuw infotainmentsysteem te vinden. De vernieuwde Carens is per direct te bestellen, alle prijzen vind je hieronder in de tabel. Aanvullend levert Kia tijdelijk de First Edition. Die heeft een meerprijs van 300 euro ten opzichte van de DynamicLine-uitvoering en voor dat bedrag krijg je 17 inch lichtmetalen wielen en parkeersensoren.

Prijzen vernieuwde Kia Carens
benzine
1.6 GDI 135 pk ComfortLine 24.995 euro
DynamicLine 27.495 euro
ExecutiveLine 29.995 euro
2.0 GDI 166 pk  DynamicLine 30.995 euro
aut.  DynamicLine 36.395 euro
ExecutiveLine 38.895 euro
diesel
1.7 CRDi Business DynamicLine  25.995 euro