'Today you are Anti, tomorrow you are Chic' is de lijfspreuk van tassenmerk AntiChic. Infiniti vindt dit perfect passen bij haar modellen en liet het merk een Q30 tot speciale AntiChic Edition aankleden.

Een chique en stoere auto tegelijkertijd, daarvoor staat de Infiniti Q30 AntiChic Edition. Het automerk en de tassenontwerper richten zich ermee op vrouwen die zich niet in hokjes laten plaatsen en mannen die trots zijn dat hun vrouw in zo'n wagen rijdt. De Infiniti Q30 AntiChic Edition is vanaf vandaag verkrijgbaar vanaf 35.435 euro. 

De premium hatchback heeft een matzwarte lak gekregen. Het metallic rood van de sideskirts keert subtiel terug in de cockpit. De middenconsole en onderzijde van de hoedenplank hebben een opvallende, zilverkleurige roggenprint. Op het dashboard, portier en bovenzijde van de hoedenplank staat juist een zwarte slangenprint afgebeeld. Standaard zijn onder meer het Intouch-multimediasysteem, climate controle en speciale velgen aanwezig.

Zolang de voorraad strekt krijgen mensen die een proefrit komen rijden een beperkt verkrijgbare AntiChic 'evening bag' cadeau. Deze clutch met 'silver ray' en 'black snake' prints op weerszijden dient als toilettas wanneer het op de zonneklep van de Q30 wordt bevestigd. Kopers van de speciale Q30-uitvoering ontvangen een tas cadeau uit de AntiChic Double-serie, met dezelfde slangen- en roggenprint.