Bij Opel duurt de zomer nog even voort. Het Duitse merk neemt de Cascada Supreme mee naar de Autosalon van Parijs.

Ondanks de vele warme septemberdagen kan Opel maar geen afscheid nemen van de zomer. Eind van de maand showt het Duitse merk op de autosalon van Parijs een speciale uitvoering van de cabriolet Cascada, met 'aandacht voor details'.

Deze Opel Cascada Supreme zal uiteindelijk in drie lakkleuren op de markt verschijnen: Pull Me Over Red, Summit White en Black Meet Kettle. De stoffen kap komt altijd in het zwart.

Die kleur keert zien we ook op de grille, de spiegelkappen en de 20 inch grote, lichtmetalen wielen. De omlijsting van de mistlampen wordt juist uitgevoerd in de kleur van de carrosserie, net als de 'Blitz' in het Opel-logo. 

Voor het interieur diende de Opel GT-conceptcar als inspiratie. Diens rode flanklijn zien we terug als stiksels op de stoelen, deurpanelen en het dashboard. Ook het stuurwiel, de middenconsole en de versnellingspook heeft zichtbaar afgewerkte naden maar deze komen in het zwart.

Optioneel zal Opel een driespaaksstuurwiel aanbieden en verwarmbare stoelen met Siena-leder plus AGR-ergonomiekeurmerk. De prijzen volgen bij de marktintroductie.