De Q60 Coupé, die volgende maand bij de dealers arriveert, is het eerste Infinti-model met de nieuwe infotainmentdiensten InTouch Services.

Infiniti wil klanten premiumdiensten aanbieden en daar horen natuurlijk ook de laatste connectiviteitfuncties bij. Het vernieuwt de InTouch Services, om te beginnen in de Infiniti Q60 Coupé die in oktober in de showrooms arriveert. 

Het infotainmentsysteem op de Q60, de Infiniti InTouch Services en in sommige gevallen de gelijknamige app, werken hiervoor samen. Bijvoorbeeld om de verlichting van de auto op afstand te bedienen of om een melding te geven zodra de Infiniti toe is aan een onderhoudsbeurt. Ook kan met een druk op de knop assistentie ingeroepen worden in geval van pech en, bij autodiefstal, worden opgespoord waar de auto zich bevindt. 

Daarnaast bieden de vernieuwde InTouch Services de bestuurder de mogelijkheid om persoonlijke instellingen te programmeren, meer dan 250 zelfs. Daarbij gaat het om uiteenlopende voorkeuren in bijvoorbeeld zitpositie, verwarming, stuurinrichting en navigatie.